Con-Ciencia Sostenible

Desarrollo Sostenible? Tecnologías y Sostenibilidad? Ciudad sostenible y pobreza? Progreso y Cultura? Economía global y Derechos humanos? Ética y globalización? Comentemos...

22 d’abril 2008

Conferència Catalana per un Futur Sense Nuclears i Energèticament Sostenible

El Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear anuncia la celebració de la XXII Conferència Catalana per un Futur Sense Nuclears i Energèticament Sostenible pel proper 26 d'abril, 22è anniversari de l'accident a la C.N. de Txernòbil, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

En aquesta edició de la Conferència es presentaran propostes d'escenaris energètics lliures de combustibles fòssils i nuclears per a diferents països: EUA, Regne Unit, Alemanya, Dinamarca, Japò, França, Espanya i Catalunya.

Aquestes propostes d'escenaris han estat elaborats per científics i tècnics experts en la matèria i que, de fa anys, treballen en el camp de l'energia als seus països i internacionalment.

Serà la primera vegada a Catalunya i a l'Estat Espanyol que es reuneix aquest nombre d'experts per exposar i debatre el model energètic que va neixent i es va desenvolupant en el present segle XXI, un model per abordar l'escalfament global del planeta i l'enverinament radioactiu dels sistemes naturals, ocasionats per la crema de combustibles fòssils i la utilització de l'energia nuclear.