Con-Ciencia Sostenible

Desarrollo Sostenible? Tecnologías y Sostenibilidad? Ciudad sostenible y pobreza? Progreso y Cultura? Economía global y Derechos humanos? Ética y globalización? Comentemos...

19 de maig 2005

Energia nuclear a Europa

http://www.energiasostenible.org

CAMPANYES C-7
PETICIÓ EUROPEAUN MILIÓ DE CIUTADANS I CIUTADANES DE LA UNIÓ EUROPEA DEMANEN LA SORTIDA DE L’ENERGIA NUCLEAR !
Sota el títol ‘Un milió d’europeus demanen la sortida de l’energia nuclear’, nombroses associacions, sindicats i grups europeus inicien una campanya de petició dins de la Unió Europea, en ocasió de l’aniversari de la catàstrofe de Txernòbil, - 26 d’abril. L’objectiu és aplegar un milió de signatures des del 26 d’abril del 2004 fins el 25 d’abril del 2006 per convèncer als països de la Unió Europea que prenguin, amb tota urgència, les següents mesures: - aturar o impedir la construcció de nous reactors i instal·lacions nuclears en el si de la Unió Europea- llançar un pla de sortida de l’energia nuclear a nivell de tota la Unió Europea- invertir massivament en l’estalvi d’energia i en el desenvolupament de les energies renovables- revocar el tractat d’EURATOM que finança massivament l’energia nuclear a Europa, mitjançant fons públics. Només aquestes mesures permetran lluitar contra el perill nuclear i l’escalfament del planeta.
El resultat d’aquesta campanya de petició serà donat a conèixer durant un gran esdeveniment el 26 d’abril del 2006
Per signar la petició ho pots fer de dues maneres:
1) per correu electrònic:
Només cal que posis les teves dades a continuació
Nom i Cognoms: Adreça: Codi postal i ciutat:
Copiïs i enganxis aquestes tres ratlles en el cos d’un correu-e
Escriu: dono suport a la petició europea per tancar totes les nuclears
I l’enviïs a: gctpfnn@energiasostenible.org
2) per correu ordinari:
Només cal que escriguis les teves dades (nom complet i adreça completa) en un full de paper, el posis dins d’un sobre i l’enviïs per correu ordinari a:
GCTPFNN Apartat de Correus 1009508080 Barcelona