Con-Ciencia Sostenible

Desarrollo Sostenible? Tecnologías y Sostenibilidad? Ciudad sostenible y pobreza? Progreso y Cultura? Economía global y Derechos humanos? Ética y globalización? Comentemos...

06 de juliol 2005

Tecnologia, música i solidaritat


El 8 de juliol, a les 21.00 h, a l’esplanada de la rambla Sant Nebridi de Terrassa (on està ubicat habitualment el parking d’estudiants de la UPC) el Cor de Música Solidària, composat per 120 cantaires amateurs, i els 50 mestres de l’Orquestra Centenari, interpretaran la universal Novena Simfonia en re menor de Ludwvig Van Beethoven, dirigida per Joan Martínez Colás.
Tecnologia, música i solidaritat; aquests són els tres motiu principals sobre els que es fonamenta un projecte singular: la interpretació de la Novena Simfonia de Beethoven en re menor, de Ludwig Van Beethoven, en un espai a l’aire lliure, retransmès per internet de segona generació i a benefici de la Fundació Vicente Ferrer.
El preu de les entrades és de 5 euros i es poden comprar a l’Oficina d’Informació i Relacions Internacionals del Campus de la UPC a Terrassa (OIRI. Edifici Campus, planta 0, de 10 a 14 hores) o be escrivint un e-mail a m.pilar.cortes@upc.edu.